Hae tästä blogista

perjantai 2. tammikuuta 2015

Oikein Hyvää Uutta Vuotta!!

Se on taas vuosi vaihtunut! Tuntuu, että aika menee sellaista vauhtia, että hyvä jos mukana meinaa pysyä. Paljon kaikkea mukavaa mahtui tähänkin vuoteen. Kiitos kaikille mukana olleille! Meillä on aina ollut tapana, että vuoden ensimmäisessä postauksessa hivenen muistellaan edellistä vuotta ja suunnitellaan tulevaa. Siispä vuonna 2014 kennelimme sai ensimmäisen metsästysvalionsa ja niitä tulikin sitten ihan kaksin kappalein! Veljekset Scott ja Dex asialla.
Top Pop´s Dogator
 Top Pop´s Dogmatic, DEX, suoritti toisen kettukokeensa luultavasti hyväksytysti, samoin mäyräkokeen. Ruotsissa koetulokset menevät ensin "tuomarineuvostoon", jossa ne virallisesti hyväksytään. Dexin tulokset eivät ole vielä tulleet, mutta luultavammin kokeet ovat menneet läpi. Näin ollen Dexixtä tulee sekä Ruotsin, että Norjan metsäsysvalio. Tänä vuonna Dex sai myös toisen sertinsä.
J SE VCH Top Pop´s Dogmatic
Scott sai myös viimeisen sertinsä kesäkuussa tullen Suomen muotovalioksi. Onnea kovasti Hannalle ja Gusselle!
FI KVA-M, FI KVA-L, FI MVA Top Pop´s Dogator
Myös Bonny Spirit Of Cattau valioitui tänä vuonna, ensin kolme nopeaa LUT koetta: B44, B44 ja A50 ja sitten kaksi LUME 1 tulosta. Ei huono suoritus ollenkaan, kun ajattelee, että koira on vielä alle kaksi vuotias!
FI KVA-M, FI KVA-L Bonny Spirit Of Cattau
 Top Pop´s Dogma valioitui myös: B42, B42 ja A49
FI KVA-L Top Pop´s Dogma
Ja vielä yhtä LUME 1 tulosta päastiin juhlimaan itsenäisyyspäivänä, kun meidän Apin tytär Elli suoritti kokeen 11-vuoden ikäisenä. Mummo oli liekeissä!! Hienosti Elli vielä jaksoi työstää, eikä olisi uskonut, että ikäneitonen on jo kyseessä. Onnea Elinalle :)
FI KVA-L Friedrich Hunting Hazard

Tänä vuonna meille syntyi yksi pentue yhdistelmästä Cwn Annwfn Carwyn * Kingsway Coroner. Pennut ristittiin lastemme mukaan Top Pop´s Eicaksi ja Elleniksi, kutsumanimiltään Pätkä ja Alma.
Aika reippaan oloisia pentuja kumpikin ja erittäin hyvin syttyneet jo riistalle. Oikestaan ei enää viitsi edes niitä kuumentaa vaan nyt odotellaan, että ikää tulisi hivenen enemmän.Tapasimme viikko sitten Alman jahdin merkeissä, Alma tosin vielä turistikoiran roolissa, mutta ehdittiin ottaa pieni perhepotretti. Kuvassa siis äiti, isä ja heidän nätti tytär.
Ihmislaumaan saatiin myös vahvistusta tänä vuonna, kun perheeseemme syntyi pieni kennelpoika, joka ristittiin Eetu Leo Mikaeliksi.
Eetu ja koirat

Paljon ollaan myös käyty koirien kanssa jahdeissa ja paljon saatu uusia tuttavuuksia. Itävallasta saimme jahti vieraita joulukuun alussa. Dominik ja Daniel tulivat tänne supijahtiin Heillä kun ei Itävallassa supeja juurikaan löydy. Jahtasimme ensin Inkoossa Hannan ja Gussen luona päivän ja sitten Järvelässä pari päivää, yhteensä 12 supia ja 2 mäyrää.
Dominik, Daniel sekä Järvelän supisaaliit
Mitä sitten vuonna 2015... vähän ollaan jo jotain suunniteltukkin:
Ensi vuonna toivottavasti syntyisi muutama pentue kennelimme nimiin. Dogmalle ja Bonnylle on ainakin suunnitteilla pentue. Bonnyn pentue tulee kennel Kenkun kanssa yhteistyönä, jos vain juoksut osuvat hyvään saumaan ja ettei se häiritse seuraavaa jahtikautta. Bonnyn pentuja on jo alustavasti hivenen kyselty, samoin Dogman. Dogmalle olen kaavaillut sulhaseksi Kessua, Bonnyn sulho vielä auki.

Saamme myös toivottavasti muutaman koiravahvistuksen ulkomailta ensi vuoden aikana. Toinen niistä saapuu viikon päästä, toinen ei ole vielä syntynyt, mutta nartun juoksujen alkua kovasti odotellaan...

Top Pop´s Eiccaa ja Elleniä toivoisin näkeväni LUT-kokeissa ja jahtia aloitellaan varmasti tänä vuonna. Mielenkiintoista nähdä, minkälaisia jahtikoiria heistä kuoriutuu.

MEJÄ-kurssia ollaan suunniteltu huhtikuuksi sekä muutamaa MEJÄ-koe ensi kesäksi.

Kesällä Dexin porukka olisi tulossa Suomeen. En olekkaan Dexiä nähnyt sen jälkeen kun se meiltä lähti, joten oikein mukavaa saada heidät tänne!

Ja toivottavasti saadaan aikaseksi paljon jahtireissuja ja saadaan paljon uusia tuttavuuksia. Ja paljon muutakin mukavaa... :)

Me toivotamme myös kaikille oikein menestyksellistä vuotta 2015 ja viettäkää oikein hyviä hetkiä koirienne parissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti