Hae tästä blogista

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kesä

Hurjaa miten aika rientää!! Meille siis syntyi pentuja maaliskuussa. 1 uros ja 1 narttu, jotka ristittiin lastemme mukaan Eicaksi ja Elleniksi. Pennut lensivät toukokuussa omiin koteihinsa, Eicca labbiksen ja wörkkirusselin kaveriksi ja Ellen toisen parsonin ja lk. collien lauman jatkeeksi. Molemmat perheet harrastavat metsästystä aktiivisesti, joten nämä pennut pääsevät varmasti toteuttamaan itseään rodunomaisesti maanalla.
Top Pop´s Eicca ja EllenEllen tuumailee
Kenguru Eicca ja äitikoira Arwy

Isän ja pojan herkkä hetki
Ylpeät vanhemmat seurailevat jälkikasvunsa touhuja
Pitkän harkinnan jälkeen päätimme sitten kuitenkin astuttaa myös Dogman tänä kesänä seuraaviin juoksuihin. Isänä pentueelle myös Kessu. Itse tykkäsin kovin tästä E-pentueesta, vaikkakin todella nuoria koiria vielä molemmat! Mutta siis pennut olivat terveitä ja tykkäsin kovin niiden reippaista ja rohkeista luonteista. Myös pentutestaaja oli samoilla linjoilla omien ajatusteni kanssa. Se mitä ne on maanalla, selviää vastaa muutaman vuoden kuluttua, mutta tällä hetkellä kaikki näyttää hyvältä! Lisää pentueesta voit lukea TÄÄLTÄ. Jos pentue kiinnostaa niin ota ihmeessä yhteyttä.

Hivenen ollaan ehditty myös harrastelemaan tänä kesänä. Arwy ja Dogma osallistui meidän omiin Mejä-kokeisiin ihan ilman kevät treenejä. Ei kyllä millään ehditty edes pieniä jälkiä (muka) ajamaan, joten Dogman 0 tulos ei ollut mikään yllätys :D Arwy taasen jäljesti toisen ykköstuloksen ja siirtyi voittaja luokkaan. Saapi nähdä minkälaisella menestyksellä siellä sitten jatketaan. Kimppauros Kita (Aron Spirit Of Cattau) jäljesti toukokuussa itsensä myös voittaja-luokkaan pisteillä AVO 1/44p. Onnea Riikka ja Kita!

Sijoitusnarttumme Bonny Spirit Of Cattau kävi Ruotsinpyhtäällä Lut kokeissa ja tulokseksi saatiin B44. Bonny aloitti metsästysuransa viime kaudella jo alle vuoden iässä ja aika mukavasti se pelasi saaden melkein kolmisenkymmentä supia ja pari mäyrää. Bonny asustelee Joutsenossa Kupiaisen Villen jahtikaverina.
Bonny ja pokaali
Ilmoitin myös Dogman viikko sitten Lut-kokeisiin ja sille tulokseksi B42
Petri ja Dogma palkinnon kera
Ruotsissa asuvalta Dexiltä (Top Pop´s Dogmatic) tuli viestiä, että Dexin kettukoe oli mennyt läpi ykköstuloksella. Seuraavia kokeita sitten suunnitellaan ensi kaudella. Onnea Simon ja Linda!
Dexin diplomi

Varmasti taas 100 asiaa jää mainitsematta mitä ei tähän hätään nyt muisteta... Mutta ihanaa kesää kaikille! Nauttikaa auringosta ja lämmöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti