Hae tästä blogista

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen muotovalio

FI MVA & KVA-L Top Pop´s Dogator

Scotista leivottiin Kotkan näyttelyssä 14.6 kennelimme ensimmäinen muotovalio. Oikein suuret onnittelut Scotin omistajille Hannalle ja Gusselle (Kennel Tammenkolon).
J SE VCH Top Pop´s Dogmatic

Velipoika Dex on suorittanut 14.6. Ruotsin keinoluolilla ns. hakutestin sekä Dex on valittu kisaamaan Ruotsin terrierijälkimetsaruudesta syyskuussa. Me pidetään peukkuja parivaljakolle!!
28.6. Dex pyörähti näyttelykehissä saaden ERI 1 SA PU2 Vara-sert. Onnittelut Simon ja Linda!!
Top Pop´s Dogma
Dogma kävi viime viikolla Artun (Already Away Brenn Mill) kanssa silmä- ja polvitarkastuksessa. Molemmat saivat terveen paperit ja nyt sitten odotellaan Dogman juoksujen alkua. Luultavasti ei mene enää kauaa. Jos olet kiinnostunut tulevasta pentueesta niin lue lisää TÄÄLTÄ . 
Isänä pentueessa Kingsway Coroner.
FI KVA-M & KVA-L Already Away Brenn Mill "Arttu" KUVA (c) Hanna Räty
Top Pop´s Ellen
TP´s Ellen eli Alma on viettänyt kohta kolmisen viikkoa jalka paketissa pienen varvasmurtuman takia. Jännitettiin kovin Alman omistajan Miinan kanssa, miten pieni pentu pystyy olemaan riehumatta koko sairasloman, mutta kuulemma ihmeen kivuttomasti aika mennyt. Tietysti Miina on tarjonnut Almalle monenlaista aivojumppaa pennun väsyttämiseksi ja nyt ollaan jo loppu metreillä. Ensi viikolla on kontrolliröntgen ja toivotaan että kaikki on kunnossa! E-pentueen PLL-testituloksetkin tulivat MyDogDna-passien myötä. Ellen on PLL-kantaja ja Eicca terve. Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti