Hae tästä blogista

torstai 24. marraskuuta 2016

Pennut jo 5 viikkoa!

Bussen ja Lunan pennut ovat jo viis viikkoisia pikku riiviötä! Meno alkaa olla kovaa ja äitikoira yrittää pysyä poissa neulanterävien hampaiden ulottumattomissa. Reippailta vaikuttaa jokainen ja ovat hyvin tottuneita lapsiin sekä toisiin koiriin. Oikein hyvältä vaikuttaa. Yksi pojista etsii vielä sitä omaa kotiaan. Viikonloppuna ajelen Siilinjärvelle ja päästään vähän testailemaan pentuja, miten käyttäytyvät eri tilanteissa. Lisää kuvia tiedossa :)
Me ollaan tässä reissattu Pinkin kanssa. Kävimme pyörähtämässä Tanskassa marraskuun alussa, jossa Tanskan voittaja sekä pohjoismaiden voittaja -näyttelyt. Hieno reissu kaikenkaikkiaan vaikkei titteleitä kotiin saatukkaan. Reissukaverin Labradorinnoutajille sitten oli tuliaisia näyttelykehästäkin. Seuraavana viikonloppuna Pinkki ja Dogma pyörähti Jyväskylän kaksipäiväisessä näyttelyssä. Dogmalle Eri:t ja Pinkille PN4 ja PN2 sijoitus vara sertillä ja vara cacibilla. Nyt on taas näyttelyt näytelty vähäksi aikaa ja keskitytään olennaiseen :D

Meillä kävi Englannista vieraita viime viikonloppuna ja metsästelimme heidän kanssa pari päivää. Kivasti saatiin saalista ja oikein mukavaa oli kuulla omien koirien taustoista tarkemmin. He ovat kasvattaneet wörkkejä 40-vuotta ja olivat nähneet monet koiriemme sukutaulussa olevat koirat töissä. Oikein opettavainen ja mieleenpainuva viikonloppu.

Muutenkin on kausi mennyt mukavasti. Hienoja reissuja takana. Yksi mieleenpainuvin oli Kessun jackpot, kun yhdestä pesästä nousi 5 supia ja 2 mäyrää.

Tälläinen lyhyt katsaus tähän väliin, ensi viikolla saadaan ihastella pentukuvia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti